close
close

Formular

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Cateva informatii despre noi

  PROMETHEUS METAL

  Noi, cei de la Prometheus Metal ne-am format in urma necesitatii pietii de a exista companii romanesti cu domeniu de activitate confectii metalice, prelucrari prin aschiere sau repere de CNC unicate sau de serie.

  Bussinesul nostru are la baza evolutia si respectul fata de clienti. Dobandim noi cunostinte atat in domeniul de activitate cat si spre a ne multumi clientii, suntem din ce in ce mai buni in fiecare zi. Fiabilitatea solutiilor pe care le oferim sunt un indicator ca devenim responsabili atat pentru clienti si angajatii nostri cat si pentru comunitatea din care facem parte.

  Ne place ceea ce facem si depunem pasiune atat in tehnologia lucrarilor bine facute cat si in respectarea termenelor si a livrarilor la timp

  Pentru noi si clientii nostri profesionalismul inseamna atat o echipa bine pregatita ( la noi auzi mai putin ca nu se poate decat oriunde altundeva) cat si un procent in crestere de clienti multumiti.

  Dobandim experienta in fiecare zi, clientii ne ajuta cu solicitarile lor sa ne incercam fortele. Domeniul confectiilor metalice este deja un teritoriu bine cunoscut pentru noi.

  Tot ce facem are la baza o strategie, o viziune de crestere bine gandita. Fiecare pas facut pentru realizarea viziunii este tratat cu maxima seriozitate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles