close
close

Formular

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Sablare

  Ca si definitie, sablarea inseamna pregătirea suprafetelor pentru finisare si începe cu eliminarea corpurilor straine si a urmelor preexistente de finisaje.

  Curatare in profunzime

  Tehnica Sablare

  Procesul de sablare reprezinta o tehnica simpla si eficienta orin care o suprafata este pregatita pentru tratamente ulterioare folosind un jet de inalta presiune si un compus de sablare.

  Materiale folosite pentru sablare:
  – cu nisip
  – cu gheață carbonică
  – cu sablare apă
  – cu abur/ aer
  – alte materiale precum: alice/bile oțel/sticlă, silicat calciu, bicarbonat de sodiu, oxid aluminiu, zgură cupru, olivine, etc.

  Materialul se alege în funcție de obiectul care urmează să fie sablat și de tipul de sablare: ușoară, profundă sau foarte profundă.

  Tipul de sablare și materialul utilizat este stabilit de personalul calificat, în măsură să decidă aceste detalii astfel încât calitatea și structura obiectului sablat să nu fie afectată, dar în același timp curățarea să fie corectă.

  Pe lângă rolul de bază al sablării, acela de a curăța în profunzime orice tip de material, sablarea este folosită și pentru a pregăti suprafața unui obiect pentru diferite finisaje finale.

   

  Cabina de sablare

  Cabina de sablare are dimensiuni mari :  L10x l 6 m x h5 m.

  Piesele ce necesită sablare pot avea greutatea de pana la 20 tone și pot avea dimensiuni pana la : 5 m x 3 m x 3 m.

  In camera de sablare procesul se realizează într-un mediu controlat, sablarea este realizată corect si profesional folosind alice metalice, pentru un nivel inalt de curatare.

  Personalul nostru este autorizat si presteaza toate lucrarile de sablare conform normelor ISO 8501-1 de siguranta in munca.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles