close
close

Formular

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Prelucrari mecanice

  Prelucrari mecanice prin aschiere - In industria prelucratoare, la capitolul servicii, prelucrarile mecanice au o importanta majora. Acestea presupun o gama foarte variata de activitati care includ operatiuni de brosare, danturare, filetare, honuire, strunjire, stantare, precum si tratamente termice sau de vopsire, cromare, armaturi industriale, dar si realizarea unor piese de schimb speciale pentru cilindri hidraulici, componente pentru armaturi si altele.

  Prelucrari mecanice prin aschiere

  Sectia noastra specializata in Prelucrari Mecanice este capabila sa produca conform solicitarilor clientilor atat mostre si unicate, dar si serii limitate de produse care pot fi utilizate industrial.

  Prelucrarile mecanice se realizeaza in principal cu ajutorul unor utilaje moderne CNC, dar si cu masini-unelte traditionale. Astfel, datorita aparaturii de care dispunem, sectia noastra de Prelucrari Mecanice poate prelucra atat metale feroase si neferoase, diferite tipuri de oteluri, dar si semifabricate turnate.

  Abilitatile practice si cunostintele aplicative sunt un plus dar pentru ca proiectul sa iasa conform cerintelor clientului este necesara si o buna comunicare pentru a intelege specificul si necesitatile sale.

  Solicita oferta

  Tipurile de prelucrari mecanice prin aschiere de care dispunem si cu care va putem fi de folos.

   

  Strunguri CNC
  Freze CNC
  Rectificare CNC

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles